Goeie combinatie: tijd en inzicht

27 januari 2016 | schrijfproces,schrijven | Tags: ,

Schrijflab is nog best nieuw, dus ik maak geregeld nieuwe dingen. Dingen waarbij ik zelf van alles moet ontdekken.

 

Ik heb bijvoorbeeld ontzettend geworsteld met de ‘weggever’ (wat je krijgt als je je abonneert op de gratis Tips & Trucs uit het Schrijflab).

 

8 superhandige schrijftips cadeau

Van 14 naar 8

Tot iemand mij op het idee bracht om eens te graven in de bestaande Tips & Trucs. Daar maakte ik een selectie uit. En die selectie plaatste ik op de homepage onder de naam ‘14 superhandige schrijftips’.

 

Beetje veel, 14. Dat wel. Maar ik zag echt niet wat eruit kon. Dus dat was dat.

 

Soms heeft de factor tijd een heel gunstige invloed. Gisteren stuurde ik de ‘14 superhandige schrijftips’ naar een nieuwe abonnee en las ik ze meteen nog eens door. Lang, vond ik. Ik hou niet zo van lang. Hoe goed de inhoud ook is, ik heb al snel geen zin meer om door te lezen.

 

En gisteren zag ik dat er zo een heel stuk af kon. Hield ik er nog 8 over. Dus dat is het cadeau nu: ‘8 superhandige schrijftips’.

 

Antwoord op the million dollar question

Die krijg je als je je nu aanmeld.

 

En vrijdag ontvang je dan de volgende Tips & Trucs uit het Schrijflab. Die is wel de moeite waard, hoor, want die gaat over hoe je reacties krijgt op je blog: the million dollar question ;-).


Laat een reactie achter